Pages

July 10, 2013

Ramadhan 1434

Assalamualikum wbt.

Huh...dah lama sangat cek tak jengok blog, sibuk exam sampai dekat 3 bulan, sedar-sedar laa ni dah masuk posa. Mintak maaf kepada kawan yang cek takdan nak follow balik sebab line slow betoi haqi nii... Nanti-nanti cek follow balik.k Hari nii first posa, petang-petang niii, jalan bazar best nii...tapi beringat laa naaa..tak baik membazir...beli ala kadar yang nak makan dah laaa kan? Sabaq sat jaaa naaa.. lagi 4 jam lagi nak break fast, sekali skala sambil tunggu azan satgi try laa belek tgk quran sikit, berabuk dah tuuu, jangan dok buat hiasan plak......haaaa...sorry laaa cek hingaq sikit sbb lama tak up.., selamat berpuasa laa naaa...semoga amalan diterima.

6 comments:

latifah zainal said...

lamenya menghilang..btw selamat menjalani ibadah puasa azhar..

Tasneem said...

selamat berpuasa juga. marhaban ya Ramadhan. semoga kita perbanyak kan amal amalan. Amiinn.

izzah said...

selamat bertarawih n bertadarus yek...sama2 kita tingkatkan amalan kita =)

Cleopatra Baladi said...

izah: t.ksh..insyaallah.selamat bpuasa gak..

Cleopatra Baladi said...

Tasneem..amin..moga diterima..

Cleopatra Baladi said...

Latifah : selamat berpuasa.....hilang p mana tau..hehe